1. Kezdőlap
  2. Híreink
  3. Figyelemfelhívás

Figyelemfelhívás

Figyelemfelhívás

Az elmúlt időszakban újra feltűnt egy korábbi csalási módszer, mely során ismeretlenek e-mailben küldött, hamis weboldalakon keresztül próbálják meg az ügyfelek banki azonosítóit megszerezni. Ennek a csalási módszernek az a célja, hogy az ügyfelek által jóhiszeműen megadott banki azonosító adatok bírtokában az ügyfél számlájáról különböző tranzakciókat indítsanak, megkárosítva ezzel az ügyfelet. A csalárd szándékkal küldött e-mailek különleges jellemzője, hogy angolul vagy helytelen magyarsággal íródnak.

 

Ezúton szeretnénk megerősíteni, hogy a Pátria Takarékszövetkezet sosem kérte és a jövőben sem fogja email formájában kérni Ügyfeleitől, hogy egy elektronikus levélben megadott linkre kattintva lépjenek be Internet bankjukba (Electra7).

Amennyiben Ön ilyen kétes eredetű e-mailt kap, úgy az abban szereplő linket véletlenül se használja  belépés céljára. Amennyiben felhívásunk ellenére mégis egy ilyen kétes tartalmú elektronikus üzenetben szereplő linkre kattintott, abban az esetben kérjük, hogy a Pátria Takarékszövetkezet honlapjáról (https://www.patriatakarek.hu/takarek-internetbank) nyissa meg a Pátria Internetbankját (NETBANK gomb) és változtassa meg jelszavát.

Egyúttal kérjük, hogy haladéktalanul vegye fel a kapcsolatot Takarékszövetkezetünkkel az compliance@patriatakarek.hu e-mail címen vagy munkaidőben a +36 29 530 210 telefonszámon, hogy jelzését kivizsgálhassuk.

Fenti figyelemfelhívásunkban foglaltak alapján kérjük, hogy fokozott figyelemmel lépjenek be az Internetbank szolgáltatásunkban!

 

Üdvözlettel,

Pátria Takarékszövetkezet