Kártalanítás, Kárrendezés, Ügyfélvagyon Kiadás

Kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás

QUAESTOR TÁJÉKOZTATÁS

 

A felszámoló tisztelettel felhívja azon QUAESTOR ügyfelek figyelmét, akik a vagyonkiadás kapcsán még nem rendelkeztek, hogy az ügyfélvagyon kiadással összefüggő ügyintézési lehetőséget 2017. december 31. napjáig tudja biztosítani a vidéki helyszíneken. Ezt követően az ügyfélvagyon kiadására személyesen már csak a QUAESTOR budapesti kiadási irodáján lesz lehetőség.

 

Quaestor ügyfelek: fontos határidőre hívja fel a figyelmet a felszámoló

 

A felszámoló tisztelettel felhívja azon QUAESTOR ügyfelek figyelmét, akik a vagyonkiadás kapcsán még nem rendelkeztek, hogy az ügyfélvagyon kiadással összefüggő ügyintézési lehetőséget 2017. december 31. napjáig tudja biztosítani a vidéki helyszíneken. Ezt követően az ügyfélvagyon kiadására személyesen már csak a QUAESTOR budapesti kiadási irodáján lesz lehetőség.

 

A QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” (QUAESTOR) azon ügyfelei, akik még nem rendelkeztek a vagyonkiadással összefüggésben kiadható pénzeszközeik átutalásáról illetőleg pénzügyi eszközeik transzferálásáról, már csak 2017. december 31. napjáig járhatnak el a lakóhelyükhöz közeli pénzintézetnél, tekintettel arra, hogy a kiadási tevékenységet elősegítő szerződés ez év végével lejár.

 

A felszámoló felidézi az alábbi közleményt, mellyel kapcsolatban az ügyfelek figyelmét és együttműködését kéri: - 2017. január 4-i közlemény, amely arról nyújt tájékoztatást, hogy a QUAESTOR megállapodást kötött egy országos lefedettségű pénzintézeti csoporttal annak érdekében, hogy az ügyfelek lakóhelyükhöz közel adhassák meg megbízásaikat a kiadható pénzeszközeik és pénzügyi eszközeik tekintetében. A fenti közleményt követően az ügyfelek személyes tájékoztató levelet kaptak a részükre kijelölt fiókról, valamint a kiadás részleteiről és a szükséges tudnivalókról.

 

A felszámoló kéri, hogy kérdés esetén az ügyfélszámlák rendezése érdekében vegyék fel a kapcsolatot a QUAESTOR munkatársaival a 06/1/299-9975 telefonszámon, vagy keressék fel a fentiekben említett tájékoztató levélben kijelölt fiókot.

 

Azon ügyfelek, akik kiadható vagyonnal rendelkeznek és esetlegesen még nem kapták meg a személyre szóló tájékoztató levelüket, szíveskedjenek ezt a fenti telefonszámon jelezni, vagy amennyiben ez könnyebbséget jelent, ezen ok megjelölésével megküldeni lakóhelyét/értesítési címét/telefonszámát a QUAESTOR@PSFN.HU e-mail címre, vagy postai úton a QUAESTOR Értékpapír Zrt. „f.a.” 1550 Budapest, Pf.:194. címre. Írásbeli megkereséseiken legyenek szívesek feltüntetni a következő mondatot: „Személyre szóló vagyonkiadási tájékoztató levél iránti igény”.

 

2017. december 31. napját követően személyes ügyintézésre kizárólag a QUAESTOR budapesti kiadási irodáján lesz lehetőség, előre egyeztetett időpontban.

 

A felszámoló egyúttal tájékoztatja az ügyfeleket, hogy a közjegyzői megbízásokat a jövőben is elfogadja.

 

Amennyiben a tisztelt Ügyfél a QUAESTOR kiadási irodáján személyesen kíván eljárni, az erre vonatkozó igényét az IDOPONT@QEPFA.HU email címre küldheti meg a kiadással érintett pénzeszközök és pénzügyi eszközök tulajdonosa nevének és telefonos elérhetőségének megadásával. A megküldést követően a felszámoló munkatársai felveszik a kapcsolatot az időpont egyeztetése érdekében.

 

A felszámoló emlékeztet, hogy az ún. Quaestor kötvénnyel rendelkező ügyfelek nyilvántartásba vett igényeinek kielégítésére a felszámolási eljárás szabályai vonatkoznak, így jelen vagyonkiadási eljárásban ezek kifizetésére nincs lehetőség.
 

 

 


Kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás

 

Fióki címváltozás - Részleges nyitva tartás

 

Felhívjuk figyelmüket, hogy a Pátria Takarékszövetkezet alábbi 5 fiókja 2017. szeptember 30. napjával bezárásra kerül.
2017. október 2-től a kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás tekintetében – azon kedves ügyfeleink esetében, akik korábban a bezárandó fiókok valamelyikébe lettek irányítva – a táblázatban szereplő új címen állunk rendelkezésére.

 

Bezáró fiók  Számlavezető fiók
Ceglédbercel 2737 Ceglédbercel, Pesti út 195.  Albertirsa 2730 Albertirsa, Pesti út 28.
Gomba 2217 Gomba, Jókai u. 2/b  Monor 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 77.
Nagytarcsa 2142 Nagytarcsa, Tompa M. u. 19.  Kistarcsa 2143 Kistarcsa, Széchenyi u. 67.
Pánd 2214 Pánd, Fő u. 15/a.  Monor 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 77.
Tápióság 2253 Tápióság, Bicskei u. 1/a.  Tápióbicske 2764 Tápióbicske, Rákóczi u. 64.

A megszűnő fiókok utolsó nyitvatartási napja: 2017. szeptember 29.
 

Kocséri fiókunk 2017 október 2-től szerdánként tart nyitva.
Egyéb napokon a nagykőrösi fiókunkban állunk szíves rendelkezésére. 

 

 


FIÓKI CÍMVÁLTOZÁS

 

Fehívjuk figyelmüket, hogy a 1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út. 35-37. szám alatt található fiókunk elköltözött. Új címe 2017. február 6-tól 1054 Budapest, Báthory u. 1. (A Vértanúk tere mellett.)

 

2017. február 6-tól a kártalanítás, kárrendezés, ügyfélvagyon kiadás tekintetében - azon kedves ügyfeleink esetében akik korábban a Bajcsy-Zsilinszky úti fiókunkba lettek irányítva - az új címen állunk rendelkezésre.

 

 


Kedves Ügyfelünk! 

 

Tisztelettel tájékoztatjuk, hogy 2016. év február hónap 2. napjától a törvényi előírásoknak megfelelően megkezdődik a Buda-Cash Brókerház Zrt. „fa”, valamint a Hungária Értékpapír Zrt. „fa” (BEVA tag) ügyfeleinek kártalanítása, a befektetések jogszabályi előírások szerinti kifizetése.

 

A törvényi előírásoknak megfelelően a BEVA számításai alapján a kifizetéseket befektetőnként maximálisan 20.000.- EUR összeghatárig teljesítjük, és minden esetben forintban fizetjük ki. A törvény szerint a hiányzó befektetés első egymillió forintja után 100 %-os, azaz egymillió forint összegű kártalanítás jár, azonban az egymilliót meghaladó rész után csak 90 %-os kártalanítás állapítható meg.

 

Önt, mint a PÁTRIA Takarékszövetkezet ügyfelét ezzel kapcsolatosan tájékoztatjuk arról, hogy a kártalanítás időszaka alatt kollégáink törekednek arra, hogy a kártalanításban érintett, illetve jelenlegi ügyfeleink szétválasztott kiszolgálása zökkenőmentes legyen.

 

A kártalanítási eljárással kapcsolatos további kérdéseivel szíveskedjen a BEVA elérhetőségein érdeklődni!

 

Előre is bízva megértésében, türelmében kérésünk, hogy lehetőség szerint a kora délutáni órákban keresse fel fiókunkat, illetve szívesen vesszük érdeklődését az ügyfélforgalommal kapcsolatosan fiókjaink telefonszámain.


Üdvözli Önt a PÁTRIA Takarékszövetkezet!

Felhívás Kötelező Ügyfél Átvilágításról

Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a pénzmosás és a terrorizmus finanszírozása megelőzéséről és megakadályozásáról szóló 2017.évi LIII. törvény szerint a Hitelintézeteknek 2019. október 31. napjáig kell elvégezniük valamennyi meglévő Ügyfelük tekintetében az ismételt ügyfél-átvilágítást! Kérjük, hogy amennyiben az Ön esetében ez nem történt még meg, olvassa el részletes tájékoztatónkat az alábbi gombra kattintva!

 

RÉSZLETEK