Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket ezúton tájékoztatjuk, hogy 2018. március 23-tól a Takarékszövetkezetünk www.patriatakarek.hu címen elérhető Internetes oldala megújult!

Weboldalunk új kinézettel továbbra is a megszokott funkciókkal és tartalmakkal várja régi és új látogatóit!

Diákhitel

Egyedülálló hitellehetőség, mely során a hiteligénylő rendkívül kedvező feltételek mellett juthat kölcsönhöz

A Diákhitel egyedülálló hitellehetőség, mely során a hiteligénylő rendkívül kedvező feltételek mellett juthat kölcsönhöz.
A Diákhitel igénylés rendkívül egyszerű. A szükséges adatlapokat a Diákhitel honlapjának online hitelügyintézési felületén a Diákhitel Direkten keresztül lehet kitölteni, melyeket takarékszövetkezetünk kijelölt fiókjaiban kell leadni.
A hitel igényléséhez nem kell jövedelem, nem kell kezes, sem fedezet. Aki igényli a Diákhitelt és megfelel a jogosultsági feltételeknek az megkapja az általa választott hitelösszeget.

 

A törlesztést csak a hallgatói jogviszony megszűnése után, legkésőbb azonban a 35. életév betöltését követően kell elkezdeni.

 

A Diákhitel visszafizetésének futamideje előre nincs rögzítve. A futamidő attól függ, hogy a kötelezően fizetendő törlesztő részletekből és az előtörlesztésekből mikorra fizethető vissza a teljes hiteltartozás.
 

Bővebb információ a www.diakhitel.hu oldalon.

Csatolt dokumentumok: