Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.

Extra II Számlacsomag

Fizetési számla MasterCard Standard főkártya Külföldi utazásra szóló biztosítás

Annak érdekében, hogy a számlavezetési szolgáltatásaink közül az Ön igényeinek leginkább megfelelő kiválasztását megkönnyítsük, és egyben ezeket a szolgáltatásokat kedvező áron biztosíthassuk az Ön számára, számlacsomagokat állítottunk össze.

 

Személyre Szabott Lakossági Számlacsomagok - Ingyenes Bankkártyával

 

Minden csomag tartalmaz egy, a számlához kapcsolódó nemzetközileg elfogadott bankkártyát, amellyel ingyenesen vásárolhat világszerte és itthon is, emellett kedvezményes díjakkal veheti igénybe készpénzfelvételre a takarékszövetkezeti integráció ATM-jeit. Az integráció 335 magyarországi településen található több mint 400 ATM-je földrajzilag is az egyik legszélesebb lefedettséget biztosítja hazai viszonylatban. Bankkártyájával mobil telefonját is fel tudja tölteni. 

 

Extra Számlacsomag

 

Ebben a csomagban a dombornyomott MasterCard kártya mellett külföldi utazásra szóló biztosítás is található, így megszabadítva Önt attól a gondtól, hogy utazása előtt még a biztosítással is külön kelljen foglalkoznia.

 

A biztosítás 30 napot meg nem haladó külföldi tartózkodás esetén

 

  • egészségügyi segítségnyújtást és sürgősségi esetekre szóló betegségbiztosítást,
  • baleset-biztosítást,
  • poggyászbiztosítást és jogvédelmi biztosítást nyújt.


Természetesen a csomagokban ajánlottak mellett takarékszövetkezetünk további, a számlavezetéshez kapcsolódó szolgáltatásokat is ajánl az Ön részére.

Csatolt dokumentumok: