Tisztelt Ügyfeleinket és Partnereinket ezúton tájékoztatjuk, hogy 2018. március 23-tól a Takarékszövetkezetünk www.patriatakarek.hu címen elérhető Internetes oldala megújult!

Weboldalunk új kinézettel továbbra is a megszokott funkciókkal és tartalmakkal várja régi és új látogatóit!

Számlaváltás

Az alábbiakban szeretnénk Önt tájékoztatni az egyszerűsített számlaváltás folyamatáról, melyre valamennyi pénzforgalmi szolgáltatónál lehetősége van, aki lakossági ügyfelek részére olyan fizetési számlát kezel, amely lehetővé teszi a fizetési számlához kötődő készpénz be- és kifizetést, illetve fizetési számlák közötti átutalási megbízás teljesítését és jóváírását.

Az egyszerűsített számlaváltási folyamat lehetővé teszi Önnek, hogy meglévő bankszámláját a lehető legegyszerűbben szüntethesse meg, és nyithassa meg új bankszámláját az Ön által újonnan választott pénzforgalmi szolgáltatónál.

 

Mi a számlaváltási eljárás célja?

 

A pénzforgalmi szolgáltatók egymással együttműködve a bankot váltani kívánó (természetes személy) ügyfelek számlaváltását segítsék annak érdekében, hogy ügyfelek ezt minél gyorsabban és egyszerűbben megvalósíthassák.

 

A csatolt dokumentum ismerteti a számlaváltás eljárás jellemzőit, folyamatát, a határidőket, a számlaváltás során az igénybe vevő Ügyfél által megadandó adatokat.

 

Hol talál további információt?

 

A tájékoztatás nem tartalmaz teljes körűen valamennyi információt. Kérjük, kérdéseivel forduljon fióki munkatársainkhoz!

Csatolt dokumentumok: