Takarék Folyószámlahitel

TAKARÉK FOLYÓSZÁMLAHITEL


 

Havi nettó jövedelmének akár háromszorosát is igényelheti!

 

THM: 18,23%*

 

Az igényelhető hitel összege:
minimum: 30.000 Ft, maximum: 1.000.000 Ft

 

A lakossági fizetési számlához kapcsolódó, forint alapú Takarék Folyószámlahitel átmeneti készpénzzavarok áthidalására szolgáló fogyasztási hiteltermék.

 

Jelen tájékoztatásunk nem teljes körű, továbbá nem minősül ajánlattételnek, nem tekinthető semmiféle körülmények között hitelígérvénynek, banki kötelezettségvállalásnak. Az itt szereplő adatok kizárólag tájékoztató jellegűek. További részletekért kérjük, keresse fel honlapunkat (www.patriatakarek.hu), vagy forduljon bármely fiókunkban munkatársainkhoz, akik készséggel állnak rendelkezésére.

A hiteltermékekre vonatkozó további feltételeket a takarék Általános Üzletszabályzata, valamint Hirdetménye tartalmazza. Hitel-, kölcsönszerződés aláírása hiánytalanul beadott hitelkérelem alapján hozott pozitív banki döntés után kerülhet sor. * A referencia THM mutató számítása a 83/2010. (III.25.) Korm. rendelet alapján 375.000 forintra, 1 éves futamidővel került meghatározásra, mértéke nem tükrözi a kölcsön kamatkockázatát.  A THM meghatározása az aktuális feltételek és a hatályos jogszabályok figyelembevételével történt, mértéke módosulhat.

Csatolt dokumentumok: