Tisztelt Ügyfelünk!

Ez úton szeretnénk Önt tájékoztatni arról, hogy 2018. május 25. napjától alkalmazandó az új EU-s Általános Adatvédelmi Rendelet (röviden: GDPR). Az új jogszabályban foglalt követelményeknek való megfelelés érdekében Új Adatkezelési Tájékoztatót készítettünk, amelyben egy helyen megtalál minden releváns információt arról, hogy hogyan kezeljük adatait, amikor a Pátria Takarékszövetkezet szolgáltatásait – akár személyesen bankfiókjainkban, akár internetes felületen – igénybe veszi. Megtudhatja, hogy Önnel kapcsolatban milyen személyes adatokat kezelünk, hogyan használjuk fel és kivel osztjuk meg azokat, hogyan biztosítjuk személyes adatainak védelmét, valamint azt is, hogy Önnek milyen adatvédelmi jogai vannak és ezen jogait hogyan tudja érvényesíteni.

Javasoljuk, hogy olvassa el az Új Adatkezelési Tájékoztatót, amely az alábbi linkre történő kattintással elérhető:

Adatkezelési Tájékoztató

Az Új Adatkezelési Tájékoztatót honlapunkon (www.patriatakarek.hu) is közzétettük, hogy bármikor legyen lehetősége elolvasni.
 1. Kezdőlap
 2. Vállalatok
 3. Megtakarítások
 4. Vállalkozói forint lekötött számla

Vállalkozói forint lekötött számla

Korszerű, biztonságos, kedvező kamatozású megtakarítási lehetőséget keres?

Korszerű, biztonságos, kedvező kamatozású megtakarítási lehetőséget keres? A fizetési számlához kapcsolódó betétlekötés megadja a választ igényeire!

 

Ön fizetési számláján keresztül megbízhatóan, pontosan és kényelmesen bonyolíthatja pénzforgalmát, és miközben pénzét biztonságban tudhatja, szabad pénzeszközeit magasabb hozam elérése érdekében lekötheti.

 

Milyen előnyöket jelent Önnek a számla lekötés?

 

 • Több lekötési idő közül választhat
 • Fix és változó kamatozási mód közül választhat
 • Fix kamatozású számlalekötés esetén a kamatláb a lekötés futamideje alatt nem változik, így a piaci változások nem érintik az Ön lekötött betétjét. A lekötés futamideje alatt a lekötéskor meghatározott kamatot biztosítja az Ön számára.
 • Nagyobb összeg lekötése esetén a kamat is magasabb
 • Az első betét elhelyezéskor Ön dönthet arról, hogy lejáratkor kéri-e ismét lekötni az elhelyezett összeget (ismétlődő lekötés)
 • Ismétlődő lekötés esetén Ön a betét elhelyezésekor eldöntheti, hogy a futamidő végén a kamatot bankszámlájára kéri-e, vagy inkább a lekötött összeget növeli vele
 • Nincs szükség betéti okirat bemutatására, nem kell attól tartania, hogy azt elveszíti, esetleg ellopják Öntől
 • Az Országos Betétbiztosítási Alap által biztosított termék


Számlanyitás feltétele

Forintban vezetett pénzforgalmi számla megléte.

Csatolt dokumentumok: